Εκατοντάδες Τρικαλινοί και Τρικαλινές κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα από την Άρτα! Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας και του Δήμου Τρικκαίων ήταν παραπάνω από θετική, αφού αμέτρητοι φίλαθλοι γέμισαν το κεντρικότερο σημείο της πόλης για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές, που νωρίτερα "απέδρασαν" από την Άρτα με 1-2 κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Στις 11 μ.μ. όλοι στην κεντρική πλατεία να υποδεχτούμε τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !

Posted by Α.Ο. Τρίκαλα on Sunday, May 17, 2015

Οι παίκτες, το προπονητικό team και η διοίκηση του ΑΟΤ έφτασε την πόλη λίγο πριν τα μεσάνυχτα με ανοιχτό λεωφορείο το οποίο χορήγησε για τον γύρο του θριάμβου η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και Καλαμπάκας. Το όχημα... προσπάθησε να κάνει τον γύρο του θριάμβου, αλλά πήγαινε "σημειωτόν" αφού οι φίλαθλοι του ΑΟΤ είχαν κατακλύσει κάθε τετραγωνικό γύρω από την κεντρική πλατεία.

Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Γ' Εθνικής έγιναν δεκτοί από τη λαοθάλασσα των φιλάθλων με συνθήματα και βεγγαλικά, πανηγυρίζοντας την μεγάλη επιστροφή του ΑΟΤ στη Β' Εθνική, μετά από χρόνια παραμονής στις χαμηλές κατηγορίες. 

Δείτε εδώ τους πανηγυρισμούς των παικτών του ΑΟΤ στο γήπεδο.

video από trikalascore.gr