Η φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι ήδη έτοιμη, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία.

Η επιλογή της διοίκησης του Χάρη Κουτσούρη ήταν η φανέλα να είναι στο κλασικό σχεδιασμό του ΑΟ Τρίκαλα με το μπλε – κόκκινο και αυτό επιλέχθηκε με γνώμονα και τις επιθυμίες των φιλάθλων, που ήθελαν η επιστροφή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να είναι με την εμφάνιση αυτή. Υπενθυμίζεται πως η περσινή φανέλα είχε πιο σκούρο μπλε και κόκκινο.

Να τονίσουμε ότι φέτος την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα ντύνει η γνωστή εταιρεία UMBRO, ενώ όλο το υλικό θα παραδοθεί τις επόμενες μέρες και πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Τέλος, η ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την επίσημη παρουσίαση της φανέλας.

Δεν πιάνει θέση ξένου ο Γκούρμα

Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τρίκαλα Μάριο Γκούρμα που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ δεν θα πιάσει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μάριο έχει την ελληνική υπηκοότητα (σε ηλικία 10 ετών ήρθε στην Αθήνα με τους γονείς του από την Αλβανία) έχει υπηρετήσει κανονικά την στρατιωτική του θητεία και θα αγωνιστεί στην ομάδα κανονικά ως Έλληνας ποδοσφαιριστής.  

Αλλαγή ημερομηνίας έναρξης προετοιμασίας του ΑΟΤ

Μετά από απόφαση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι από 30 Ιουλίου ως 14 Αυγούστου. Η ομάδα στο Καρπενήσι θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια, όπου για την ημερομηνία των αγώνων και τους αντιπάλους θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Τέλος, η διοίκηση ευχαριστεί τους τρικαλινούς φιλάθλους που παρά το σφιχτό οικονομικό πεδίο ήδη έχουν αγκαλιάσει την ΠΑΕ με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, κάτι αναγκαίο για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι κινήσεις ενίσχυσης. Ενώ δηλώνει αισιόδοξη ότι ο ρυθμός πώλησης τις επόμενες μέρες θα αυξηθεί θεαματικά, αφού η αγάπη των φιλάθλων για την ομάδα είναι δεδομένη.