Θέλοντας να εκμεταλλευτούν για μια ακόμη φορά την έδρα τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται σήμερα (17.00) στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο την ΑΕΚ, μιας από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας μετά τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το ματς είναι δύσκολο και οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη καλούνται να κάνουν την υπέρβαση. Σε δηλώσεις του στο blog του ΕΣΑΚΕ ο Νίκος Καλλές ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το πρόσωπο που δείξαμε απέναντι στην Καβάλα δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει ως στιγμή στο πρωτάθλημα. Κάθε νίκη που κάνει η ομάδα των Τρικάλων είναι τεράστια κι έχει την ίδια αξία ανεξάρτητα του αντιπάλου. Ελπίζω αύριο(σ.σ. σήμερα)  να βγούμε νικητές από τη μεγάλη «μάχη» που έχουμε και να κερδίσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Καλαμπόκη».
Σε αναζήτηση σέντερ
Με σύνθεση ανάγκης κάτω από τα καλάθια θα παραταχθούν τα Τρίκαλα BC καθώς ο Κάμερον Μουρ, με τον οποίο είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις (καρδιακό πρόβλημα) και δεν θα προχωρήσει η συνεργασία μαζί του. Έτσι, ο Κώστας Φλεβαράκης κοιτάει ξανά στην αγορά, για να βρει νέο «εκλεκτό» που θα καλύψει το κενό στη ρακέτα.
Η διάθεση των εισιτηρίων με ΑΕΚ
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την ΑΕΚ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Αθανασίου Διάκου 6 (ανοιχτά και το πρωί του Σαββατου 10-2) αλλά και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Viva (www.viva.gr).
Προκειμένου οι φίλαθλοι να αποφύγουν την ταλαιπωρία καλό θα είναι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ή αν επιλέξουν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου να προσέλθουν έγκαιρα έχοντας μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Για λόγους ασφαλείας το πάρκινγκ του γηπέδου θα παραμείνει κλειστό το Σάββατο οπότε οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέλθουν πεζοί και να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους περιμετρικά του κλειστού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ:
Σάββατο, 30 Ιανουαρίου
-ΚΓ Λαυρίου 17.00 Λαύριο-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Καρακατσούνης-Παναγιώτου-Πουρσανίδης Κ
-ΔΚΓ Τρικάλων 17.00 Τρίκαλα-ΑΕΚ Αναστόπουλος-Ψαριανός-Βαρδάλος
-ΔΚΓ Ηλίδας 17.00 Κόροιβος-Καβάλα Φούφης-Παπαπέτρου-Μαγκλογιάννης
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ.-Απόλλων Π. Γκόντας-Καλδίρης-Δεσλής (
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου
-ΚΓ Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Ολυμπιακός Μπήτης-Ανδρικόπουλος-Μαλαμάς
-ΚΓ ΠΑΟΚ 21.00 ΠΑΟΚ-Άρης Πηλοϊδης-Κορομηλάς-Μητσόπουλος
Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου
-ΟΑΚΑ 18.00 Παναθηναϊκός-Ρέθυμνο Σταματόπουλος-Διαμαντής-Παγώνης
BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός 29
Παναθηναϊκός 29
ΑΕΚ 26
Αρης 25
Κηφισιά 23
ΠΑΟΚ 23
Απόλλων Πατρών 22
Τρίκαλα 21
Κόροιβος Αμ. 21
Κολοσσός Ρ. 21
Ρέθυμνο 20
Λαύριο 19
Καβάλα 18
Αρκαδικός 18