Την Κυριακή 26 Απριλίου ο Α.Σ. Τζούντο Αίαντας Τρικάλων διοργάνωσε και πραγματοποίησε το 4ο τουρνουά Τζούντο Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της Ελληνική Ομοσπονδίας Τζούντο,  το οποίο στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Συμμετείχαν πάνω από 240 αθλητές και αθλήτριες ηλικιών από 4 ως 15 ετών, από 15 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Το τρικαλινό κοινό καθώς και οι επισκέπτες  είδαν αξιόλογους και δυνατούς αγώνες καθώς το επίπεδο ήταν ανεβασμένο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, παρόλο το μικρό της ηλικίας των αγωνιζομένων.

Όπως αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου «πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας για το απαράμιλλο ήθος που έδειξαν και τις επιδόσεις τους. Αποκόμισαν 4χρυσά , 7 αργυρά, 8 χάλκινα και αρκετοί ακόμη έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις , λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι για πολλούς ήταν η πρώτη αγωνιστική επαφή με τα τατάμι.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η κα Βασιλένα Μητσιάδη Αντιδήμαρχος, εκπροσωπώντας τον Δήμο Τρικκαίων, καθώς και ο κ. Χρήστος Γακόπουλος Περιφερειακός Σύμβουλος, εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τoυς στη διοργάνωση του τουρνουά και την αρωγή στις προσπάθειές μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές της διοργάνωσης καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας για την πολύτιμη στήριξη τους στην προβολή και κάλυψή της.

Τέλος ευχαριστούμε τους συλλόγους που συμμετείχαν για την ευγενή τους παρουσία και αγωνιστική άμιλλα καθώς και τους φίλους του Αίαντα Τρικάλων για την ανεκτίμητη βοήθεια και προσφορά τους στην διοργάνωση».