Με φουλ αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε το 2015 για τον ΑΣ Τζούντο Αίαντας Τρικάλων. Εντός του μηνός Φεβρουαρίου συμμετείχε σε δύο μεγάλες διοργανώσεις.

Πιο αναλυτικά,  το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στον Πλατύκαμπο Λάρισας πραγματοποιήθηκε το 9ο πανελλήνιο τουρνουά του τοπικού συλλόγου με μεγάλη συμμετοχή (άνω των 200 αθλητών) από 15 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Ο Αίαντας Τρικάλων συμμετείχε με 13 αθλητές αποκομίζοντας 2 χρυσά, 6 αργυρά, 2 χάλκινα και 3 τέταρτες θέσεις.

Επίσης το σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα για τις κατηγορίες των Παίδων-Κορασίδων Α και Β,  Εφήβων-Νεανίδων και Νέων ανδρών –Νέων Γυναικών. Τον σύλλογό εκπροσώπησαν 3 αθλητές και έφεραν τα εξής αποτελέσματα:

3η θέση στα -50κιλά παίδων Β,

 4η θέση στα -46 Παίδων Β και

7η θέση στα -57 Κορασίδων Β.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι γονείς τους και ο προπονητής του συλλόγου.

Επόμενοι αγώνες το διεθνές τουρνουά Λιτοχώρου στα τέλη Μαρτίου, με αποκορύφωμα το 4ο Πανελλήνιο τουρνουά Τρικάλων που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στην πόλη μας.

Ο ΑΣ Τζούντο Αίαντας Τρικάλων, συγχαίρει και δημόσια τους αθλητές για την συμμετοχή τους, τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους, επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την βοήθεια και την στήριξή τους στις προσπάθειες των παιδιών τους.