Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ τα Τρίκαλα πήραν τους τρεις βαθμούς και τη νίκη με 4-2 στο γήπεδο του Μακροχωρίου από την Ενωση Απόστολου Παύλου και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από την αρχή με τα Τρίκαλα να ανοίγουν από νωρίς το σκορ, μόλις στο 6’, με τον Σαχινίδη. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 20’ όταν μετά από σέντρα του Βαγγελί ο Πέντσας βρίσκει την μπάλα με τον ώμο και στη συνέχεια ο Σαχινίδης από κοντά δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 49’ με ατομική προσπάθεια του Ογκόνκουο μειώνοντας προσωρινά σε 1-2. Τα Τρίκαλα σημείωσαν και τρίτο γκολ στο 52’ με τον Πέντσα για να μειώσουν εκ νέου οι γηπεδούχοι στο 66’.

Κέρδισαν πέναλτι σε μια προσπάθεια του Ογκόνκουο το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζαχαριουδάκης.

Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Καμπλιώνης στο 75’. Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πετύχουν και πέμπτο γκολ όταν κέρδισαν πέναλτι στο 88’ το οποίο εκτέλεσε άουτ ο Κέρι.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο χαμένο πέναλτι για την ομάδα μετά από εκείνο της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ.Βλιώρας από τη Λάρισα με βοηθούς τους κ.κ Τίκα Διπλάρη.

Μακροχώρι: Κύρου, Κωτσόπουλος, Καραγιάννης (43' Τσίκος) , Μπλούκας, Κιβρακίδης, Αθανασιάδης, Αργυρόπουλος (82 Τανης), Πατσιαβούρας (46 Καγιαογλο), Ογκόνκουο, Πεταλάς, Ζαχαριουδάκης

Α.Ο.Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Μπασιάκας, Βαγγελί, Καμπλιώνης, Π.Παπαευθυμίου, Πέντσας, Σαχινίδης (89 Ρεντζιλάς), Ζυγκερίδης

Νίκες για τους πρωτοπόρους
Με νίκες συνέχισαν και οι υπόλοιπες ομάδες που καταδιώκουν τα Τρίκαλα στον όμιλο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μακροχώρι-Α.Ο.Τρίκαλα 2-4
Κοζάνη-Βατανιακός 2-0
Λευκάδια-Πύρασος 0-3 α.α.
Φιλιππιάδα-Άρτα 2-1
Καραϊσκάκης-Θεσπρωτός 2-0
Ρήγας Φεραίος-Τσαριτσάνη 3-0
Νεοκαισάρεια-Αγιά 3-0
Πυρσός-Μαρτίνο 0-3 α.α.

(*) Προηγούνται τα Τρίκαλα με 36 βαθμούς και ακολουθούν ο Καραϊσκάκης με 35, η Νεοκαισάρεια με 31, το Μαρτίνο και η Φιλιππιάδα με 28 και ο Θεσπρωτός με 27 βαθμούς.