Τα Τρίκαλα επικράτησαν με 5-0 του Δωτιέα Αγιάς στο ημιτελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής και ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, αλλά και για το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση όλων των τροπαίων που διεκδικεί η ομάδα της Θεσσαλίας.

Τα Τρίκαλα κατάφεραν χτες να εξασφαλίσουν με επιβλητικό τρόπο την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Μπορεί η ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο;

«Σίγουρα το πιστεύουμε. Έχουμε μια ποιοτική ομάδα από έμπειρους παίκτες οι οποίοι έχουν αγωνιστεί τόσο στην Α΄ Εθνική, όσο και στην Β΄. Πιστεύω ότι μπορούμε να σταθούμε επάξια στην Football League. Με την έλευση του κυρίου Διγκόζη η ομάδα βρήκε τα πατήματα της με αποτέλεσμα να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Τι ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι;

«Αυτό που έκρινε το παιχνίδι ήταν η θέληση όλων των παικτών καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερο θεσμό. Εμείς θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να το κατακτήσουμε»

Πετύχατε την δεύτερη σας σε έκταση νίκη και πάλι για το Κύπελλο και πάλι στην έδρα σας. Σημαίνει κάτι αυτό για εσάς;

«Σίγουρα η πίεση του πρωταθλήματος είναι διαφορετική από αυτή στο Κύπελλο. Πρώτος μας στόχος είναι η άνοδος και γιατί όχι να μην πάρουμε και το Κύπελλο. Σ΄αυτή την επιτυχία έχει παίξει ρόλο και η παρουσία του κυρίου Κουτσούρη στα διοικητικά με αποτέλεσμα να υπάρχει ηρεμία προκειμένου να κάνουμε απερίσπαστοι την δουλειά μας»

Το ένα από τα πέντε γκολ σας το πετύχατε με πέναλτι. Μέχρι στιγμής είχατε πέντε άστοχα πέναλτι. Τι ήταν αυτό που βελτιώσατε;

«Δεν νομίζω ότι βελτιώσαμε κάτι. Όλα τα πέναλτι μπαίνουν και χάνονται»»

Σε ποιούς τομείς έχει βελτιωθεί η ομάδα μετά την έλευση του Άγγελου Διγκόζη στην τεχνική ηγεσία;

«Με την εμπειρία μου θα έλεγα ότι ο κύριος Διγκόζης μαζί με τον γυμναστή κύριο Ματζιώκα έδωσαν περισσότερη βαρύτητα στην φυσική κατάσταση και στην τακτική. Αυτό είχε ως συνέπεια η ομάδα να βρει αγωνιστική ταυτότητα και να έχει τρεξίματα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός ματς κάτι το οποίο δεν είχε στο πρώτο μισό της περιόδου».

Μπορούν τα Τρίκαλα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά και το Σούπερ Καπ;

«Σίγουρα είναι δύο θεσμοί οι οποίοι μας ενδιαφέρουν. Είναι δύο παιχνίδια όπου όλα μπορούν να συμβούν και ο καθένας από εμάς θέλει να γράψει το όνομα του στην ιστορία της ομάδας»