Ο Ντιμίτριους Κόντζερ πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του σημειώνοντας ένα άτυπο «τριπλ-νταμπλ» κόντρα στην ΑΕΚ αφού τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 κερδισμένα φάουλ. Με το γράμμα του… νόμου πάντως, ο Αμερικανός σημείωσε «νταμπλ-νταμπλ» για δεύτερη φορά φέτος, μετά από εκείνη του εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα στον οποίο είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ. Όσο για τα 10 κερδισμένα φάουλ, είναι μια επίδοση μόλις ένα μακριά από το φετινό ρεκόρ των 11 που είχε ο Βαν Όστρουμ στο παιχνίδι του Αρκαδικού με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα esake.gr:
*Για μία άστοχη βολή (είχε 10/11) ο Κόντζερ έχασε το ρεκόρ περιόδου το οποίο κράτησαν με 10/10 ο Ταπούτος (δύο φορές) και ο Τρότερ.
*Εξάλλου, ο Κόντζερ σημείωσε ατομικό ρεκόρ με τα 11 ριμπάουντ που είχε στο σημερινό παιχνίδι καθώς το προηγούμενο ήταν εκείνο της 2ης αγωνιστικής με την Καβάλα όταν και μάζεψε 10. Παράλληλα ο Αμερικανός ξεπέρασε τα 100.
*Τα 400 λάθη στην καριέρα του στην κατηγορία, ξεπέρασε ο Γιώργος Τσιάρας έχοντας τρία κόντρα στην ΑΕΚ.
*Την καλύτερη από τις τρεις εμφανίσεις του στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Μπράντον Μπράουν με 21 πόντους ενώ στις δύο προηγούμενες είχε αθροιστικά 26.
*Το ρεκόρ καριέρας του με τέσσερα ριμπάουντ ισοφάρισε ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης. Τόσα είχε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του περσινού Πρωταθλήματος.
*Σε ομαδικό επίπεδο, τα Τρίκαλα BC Aries θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη, εφόσον ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχα πίσω από τα 6,75μ. Με τα μόλις δύο εύστοχα τρίποντα που είχαν, απέφυγαν οριακά τη χειρότερη φετινή επίδοση την οποία μοιράζονται ο Άρης της 6ης, η Κηφισιά της 7ης, το Ρέθυμνο Cretan Kings της 12ης και η Καβάλας της 14ης αγωνιστικής με ένα τρίποντο.