Οφειλέτης, με τραπεζικές οφειλές προς μία Τράπεζα και συνολική οφειλή που ανέρχεται στο ποσό των 122.767,00 ευρώ, απευθύνθηκε στο Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.
Ο οφειλέτης, με τη συνδρομή των Νομικών Συμβούλων του Παραρτήματος πέτυχε την προσωρινή υπαγωγή τους στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, όπως αυτός τροποποιήθηκε, την αναστολή κάθε καταδιωκτικού μέτρου σε βάρος του, και την προστασία του συνόλου της κινητής και ακίνητης περιουσίας του μέχρι την συζήτηση της αιτήσεώς του έναντι καταβολής 250 Ευρώ μηνιαίως για την πρώτη τριετία και εν συνεχεία, μετά το πέρας της πρώτης αυτής τριετίας, έναντι καταβολής 250 Ευρώ/μήνα για την διάσωση της κύριας κατοικίας του.
Καλούνται τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε καταναλωτικό πρόβλημα να απευθύνονται στο Τοπικό Παράρτημα Τρικάλων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Βασ. Τσιτάνη 28, 42132 Τρίκαλα, τηλ.24310.28844, e-mail: eknt.1966@gmail.com) προκειμένου να λαμβάνουν τις πολύτιμες υπηρεσίες της Ένωσής μας, και να μπορούν να επιλύουν καθημερινά καταναλωτικά προβλήματα.