Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του ιατροδικαστικού πορίσματος για τον θάνατο της 16χρονης Μαρίας Χυσένι και τον σπαρακτικό αποχαιρετισμό της από τους γονείς της και τους οικείους της, αναπάντητα παραμένουν όλα εκείνα τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της. 

Κι ενώ η ιατροδικαστική έκθεση αποδίδει τον θάνατο της στις βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους, κανείς ωστόσο δεν μπορεί να πει πώς και γιατί βρέθηκε το 16χρονο κορίτσι μετά τις 3 τα ξημερώματα στον λόφο του Προφήτη Ηλία, πώς κατάφερε να ανεβεί από τις σκαλωσιές στο ύψος της σκεπής και το πιο σημαντικό, τί ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτήν την πράξη. 

Πλέον, τόσο οι αστυνομικές αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες όσο και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, που αρνείται να πιστέψει πως πρόκειται για αυτοκτονία, περιμένουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όπως και την διερεύνηση συνομιλιών του κοριτσιού στα social media, ελπίζοντας στην διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Και αυτό γιατί έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία στο φως, που αφορούν στις τελευταίες κινήσεις της Μαρίας πριν τον θάνατό της.

Λήψεις από σταθερές κάμερες που βρίσκονται πλησίον του σπιτιού, που διαμένει η οικογένεια στο κέντρο της πόλης, δείχνουν την κοπέλα να φτάνει σχεδόν έξω από το σπίτι της συνοδευόμενη από τον νεαρό αστυνομικό με τον οποίο είχε συναντηθεί για λίγη ώρα. 

Μόλις, όμως, ο νεαρός την αφήνει και φεύγει, χτυπά το τηλέφωνό της. Η κοπέλα απαντά στην κλήση και στην συνέχεια αντί να μπει στο σπίτι της κάνει στροφή και απομακρύνεται. 

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο ραντεβού που είχε η κοπέλα με τον 26χρονο, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε πως το 16χρονο κορίτσι ήταν πολύ χαρούμενο, όπως το ίδιο είχε πει σε φίλες της μετά την συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας Τρικάλων ο 26χρονος έχει ακλόνητο άλλοθι.  

Έτσι λοιπόν, το μεγάλο ερώτημα παραμένει. Τί ήταν αυτό που την οδήγησε στον θάνατο;  

trikalaenimerosi.gr,

με πληροφορίες από protothema.gr και Ant1news.gr