Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της ΓΣΕΒΕΕ για ανάπτυξη συστήματος αναβαθμισμένης αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών/κλαδικών  ομοσπονδιών και σωματείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017, σε εξαιρετικό κλίμα, συνάντηση εργασίας του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με τα Διοικητικά Συμβούλια πρωτοβάθμιων σωματείων της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Σωματείων για τις διευρυμένες υπηρεσίες του ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ το οποίο λειτουργεί ως δομή εκπαίδευσης, κατάρτισης, ενημέρωσης, πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης των ΜμΕ και των Ομοσπονδιών μελών της ΓΣΕΒΕΕ. Οι εκπρόσωποι κλήθηκαν να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους, τις απόψεις και τις ανάγκες τους για την νέα προγραμματική περίοδο.
Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν εκπρόσωποι σωματείων των κλάδων των επαγγελματιών συνεργειών βουλκανιζατέρ, εστιατόρων, επιπλοποιών-ξυλουργών, ζαχαροπλαστών, ηλεκτρολόγων εγκαταστάσεων, ηλεκτρολόγων Καλαμπάκας, ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκίνητων, ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων, ιδιοκτητών Ταξί, κουρέων κομμωτών, παντοπωλών, ραδιοηλεκτρικών, του Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, σχολών οδηγών, υδραυλικών, φωτογράφων.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η δέσμευση όλων των συμμετεχόντων για την ενδυνάμωση των διαδικασιών αμφίδρομης επικοινωνίας.