Σε συγχαρητήριο μήνυμά της η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Β. Κάκλα αναφέρει τα εξής: «Θερμά συγχαρητήρια στο μαθητή Δημήτριο Λώλα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην 20η  Μαθηματική Βαλκανιάδα, που διεξήχθη από 24 έως 29 Ιουνίου στη Σλάτινα της Ρουμανίας, ευχόμενη αντίστοιχες κι ακόμη υψηλότερες μελλοντικές διακρίσεις. Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς του, τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αθηνά και το παράρτημα Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας για τη στήριξή τους στο μαθητή.
Θερμά συγχαρητήρια, επίσης, στην ομάδα Ρομποτικής του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων και συγκεκριμένα στους μαθητές Γκουμέ Λαυρέντη, Ζιούτο Κωνσταντίνο, Καλαντζή Σωτήριο, Κατσίκα Στέφανο και στους καθηγητές-προπονητές της ομάδας Βασίλειο Σπάχο και Ελευθερία Καραγιώργου, οι οποίοι με την πρωτοπόρα κατασκευή Ρομπότ που βοηθούν στη διαχείριση, τη μείωση αλλά και την ανακύκλωση απορριμάτων κατέκτησαν την 1η θέση στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου και μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά και προκρίθηκαν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, που θα γίνει στο Νέο Δελχί της Ινδίας από 25 ως 27 Νοεμβρίου 2016. Συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς των μαθητών, στη  Διεύθυνση και  τους εκπαιδευτικούς του σχολείου με την ευχή για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον και μια θέση στο βάθρο αυτή τη φορά.
Οι επιτυχίες των μαθητών και των σχολείων μας μας γεμίζουν χαρά κι υπερηφάνεια, τιμούν την εκπαίδευση του τόπου μας και δείχνουν το δρόμο σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον, όπου τα νιάτα μας θα πρωταγωνιστούν και θα αλλάξουν τη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση».