Πολύ σκληρή "για να πεθάνει", αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η Τρικαλινή Σοφία Μαργαρίτη, που συνεχίζει να δίνει νίκες στην ομάδα της. 

Στον χθεσινό στίβο μάχης, που απαιτούσε αρκετή μυική δύναμη και πάθος, η Σοφία με μεγάλη ευκολία κατάφερε να ρίξει στο νερό τις αντιπάλους της, δίνοντας πολύτιμους πόντους στην ομάδα των "κόκκινων", που ανήκει. 

Η Τρικαλινή μηχανικός αυτοκινήτων από την πρώτη στιγμής της ένταξής της στο παιχνίδι επιβίωσης έχει δείξει την μαχητικότητά της, η οποία την κατατάσσει στις υψηλές θέσεις της λίστας των καλύτερων παικτών του Survivor 4, μέχρι αυτήν την στιγμή και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα χάσει τα πρωτεία. 

Ωστόσο, για άλλη μια φορά η ομάδα των "κόκκινων" ηττήθηκε από τους "μπλε", με αποτέλεσμα να χάσει την ασυλία και να οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού για την διαδικασία της ψηφοφορίας παικτών προς αποχώρηση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του skai αλλά και με τα όσα παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η ένταση στο συμβούλιο ήταν πολύ μεγάλη τόσο ανάμεσα σε "μπλε" παίκτες, όσο και ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα σχόλια που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και από τις δύο πλευρές, με κεντρικούς πρωταγωνιστές τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κώστα Παπαδόπουλο. 

Από την ψηφοφορία των «Κόκκινων», η Ανθή Σαλαγκούδη αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση με επτά ψήφους.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ως νικητής της ατομικής ασυλίας υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας πως ο σχεδιαστής κοσμημάτών τον έχει κατηγορήσει για υποκίνηση καταστάσεων, αρχηγικές τάσεις και εγωιστική συμπεριφορά στα αγωνίσματα.

Έτσι, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ασημίνα Ιγγλέζου και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι οι τρείς παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ που θα τεθούν στη κρίση και τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, με την αποχώρηση ενός εκ των τριών να προβάλλεται στο αποψινό επεισόδιο. 

trikalaenimerosi.gr