Η Τρικαλινή Σοφία Μαργαρίτη, που συμμετέχει στον φετινό κύκλο του Survivor 4, "πουλάει" τρελά και οι πρωινές εκπομπές που βλέπουν τα νούμερα της τηλεθέασης τους να εκτοξεύονται ακόμη πιο τρελά, δεν χάνουν ευκαιρία να την "φιλοξενούν", στο τηλεοπτικό τους μενού. 

Πλέον, η παίκτρια του παιχνιδιού δεν αποτελεί αγαπημένο θέμα για τις αγωνιστικές της επιδόσεις ή τις ίντριγκες που πάντα συνοδεύουν ένα reality, αλλά πολύ περισσότερο για ζητήματα της προσωπικής της ζωής, όπως έχουν γίνει γνωστά εδώ και λίγο καιρό. 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του Σκαι, οι παίκτες αγωνίστηκαν για να κερδίσουν το γνωστό έπαθλο της επικοινωνίας. Οι "κόκκινοι", που ήταν τελικώς οι κερδισμένοι του επάθλου είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες των οικογενειών τους, με τα σχετικά μηνύματα που τους έστειλαν. 

Όταν ήρθε η σειρά της Σοφίας Μαργαρίτη προς μεγάλη της έκπληξη είδε την φωτογραφία της αδέλφης της και όχι των δυο παιδιών της που περίμενε με μεγάλη αγωνία. Με δάκρυα στα μάτια και τεράστια στεναχώρια εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα πως δεν είδε τα παιδιά της, αφού πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της δεν το επέτρεψε λόγω της αντιδικίας τους το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Το γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε", το πρωί της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε για άλλη μια φορά ο Τρικαλινός Βασίλης Βουτσελάς, πρώην σύντροφος της Σοφίας, να μιλήσει και να εξηγήσει για ποιον λόγο τα παιδιά τους δεν έστειλαν φωτογραφία στη μητέρα τους στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας, αλλά η αδερφή της.

«Δεν έλαβα ποτέ κάποια ενημέρωση, ούτε για να μιλήσουν τα κορίτσια με τη μαμά τους, ούτε και για χθες, όσον αφορά το έπαθλο επικοινωνίας. Εννοείται πως θα δεχόμουν να επικοινωνήσουν τα κορίτσια μαζί της. Στεναχωρήθηκαν χθες αλλά δεν ευθύνομαι εγώ διότι περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να της μιλήσουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα επηρέαζα τις μικρούλες για το πρόσωπο της μητέρας τους και εννοείται πως θα τις άφηνα να επικοινωνήσουν με κάποιον τρόπο, αυτό άλλωστε θα έκανε και στα παιδιά καλό».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Βουτσελάς είχε ενοχληθεί με τις συνεχείς αναφορές της Σοφίας, στα παιδιά τους και σε επικοινωνία του με την συγκεκριμένη εκπομπή ισχυρίστηκε ότι «παίζει» θέατρο όταν κλαίει στην κάμερα και λέει για τις κόρες της ότι «είναι οι τρεις τους μια γροθιά».

«Εδώ και τρία χρόνια που έχουμε χωρίσει, από την πρώτη μέρα αγωνίστηκα για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου» είχε πει, αρχικά, ο πρώην σύζυγός της και πρόσθεσε: «Με ενοχλεί που αναφέρεται συνέχεια στα παιδιά, πως τα έχει παρατήσει και δεν είναι εδώ να τα σκεπάσει. Αυτά εμένα με προσβάλλουν».

Όπως όλα δείχνουν, το κακό σήριαλ με πρωταγωνίστρια την Σοφία Μαργαρίτη θα συνεχιστεί, καθώς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία ενός reality προγράμματος, ενώ δεν λείπουν και εκείνα της trash tv, που πάντα θα πουλάνε τρελά! 

trikalaenimerosi.gr