Με τον πιο δυναμικό τρόπο έχουν εισέλθει φέτος τα Τρίκαλα στο χώρο των τηλεοπτικών reality. 

Έτσι, μετά την Τρικαλινή Σοφία Μαργαρίτη που συμμετέχει στο Survivor του Σκαι, ο Βασίλης Φιλίππου είναι ο δεύτερος παίκτης από τα Τρίκαλα, που σε λίγες ημέρες θα το παρακολουθούμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού συμμετέχει στην "Φάρμα" του ΑΝΤ1.  

Το νέο reality έρχεται στις 12 Μαρτίου και ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής, όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, είναι ο επιστάτης, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις δοκιμασίες. Ο ίδιος, λοιπόν, αποκαλύφθηκε στο Πρωινό. Είναι ο Βασίλης Φιλίππου.

Ο Βασίλης Φιλίππου είναι ο γοητευτικός αγρότης, ο οποίος θα ρυθμίζει από τις 12 Μαρτίου κι έπειτα, την καθημερινότητα των συμμετεχόντων στη Φάρμα.

Είναι 36 ετών, μένει στον Κλοκωτό των Τρικάλων και δηλώνει ελεύθερος. Ο Βασίλης Φιλίππου είναι είναι σίγουρα ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που η Φάρμα θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, για τον γοητευτικότατο Βασίλη Φιλίππου, η συμμετοχή του στην "Φάρμα", δεν αποτελεί την πρώτη του φορά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.  

Δύο χρόνια πριν, το 2019, πήρε μέρος στο Deal του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο, και σαν σήμερα, 1 Μαρτίου, κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με 11.000€. 

Επιπλέον, ο 36χρονος Τρικαλινός συμμετείχε σε σκηνές της εκπληκτικής σειράς του Open "Κόκκινο ποτάμι", σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, όταν ο σκηνοθέτης με το συνεργείο του ήρθε στα Τρίκαλα για ορισμένα γυρίσματα του σήριαλ. 

Και επειδή ο Βασίλης Φιλίππου φαίνεται ότι "το'χει", με μια γοητεία, άλλωστε, αδιαμφισβήτητη και ακαταμάχητη, το 2019 ως μοντέλο εμφανίστηκε στην πασαρέλα ενός φαντασμαγορικού fashion show, που είχε γίνει τότε στα Τρίκαλα, κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις. 

trikalaenimerosi.gr