«Ανήθικη, αντιδεοντολογική  και απαράδεκτη  η συμπεριφορά του κ. Πολάκη»  δήλωσε ο κ. Σκρέκας μιλώντας στον Σκάι και  στην εκπομπή  «Αταίριαστοι» με αφορμή  τις επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη,  εναντίον δημοσιογράφων.
Σχετικά με τις εξαγγελίες  του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, για πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών μέχρι τέλος του έτους, ο κ. Σκρέκας  κατηγόρησε  τον πρωθυπουργό  ότι κάνει δεκάδες εξαγγελλίες και δεν υλοποιεί ούτε μία. Σύμφωνα με τον  κ. Σκρέκα  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «κοροϊδεύει τον κόσμο και κάνει κακό» αφού έρχεται τώρα να παγώσει τις ασφαλιστικές εισφορές,  έχοντας όμως ήδη,  οδηγήσει τον κόσμο σε  οικονομική ασφυξία με τις  αυξήσεις σε  ΦΠΑ και  ασφαλιστικές εισφορές.
Εν όψει της ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ., κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης ο  Βουλευτής επεσήμανε πως, όπως ήδη έχει δηλώσει ο πρόεδρος σε συνέντευξή του, θα παρουσιάσει  τεκμηριωμένες προτάσεις για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%  τα επόμενα δύο χρόνια.
« Το μόνο που πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην περίφημη διαπραγμάτευση των 16 ωρών, ήταν να εκχωρήσει την διαχείριση και τον έλεγχο περιουσίας Ελληνικού δημοσίου περίπου 50 δις € στους δανειστές» σχολίασε απατώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το υπερ-Ταμείο και πρόσθεσε κλείνοντας «σημασία έχει τι θα κάνει η κυβέρνηση από εδώ και πέρα για να αλλάξει πορεία η χώρα, τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο».