Με μεγάλες συγκεντρώσεις και ομιλίες για το μέλλον των χωριών και του Δήμου Τρικκαίων, ο Δημήτρης Παπαστεργίου κερδίζει την αυτοδυναμία! Στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο και στο Μεγαλοχώρι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων μίλησε για τον Δήμο της επόμενης τετραετίας, για τις παρεμβάσεις στα δύο αυτά χωριά, για τα Τρίκαλα της νέας εποχής.
Ηταν σαφής ως προς τα έργα: κάναμε πολλά, προχωρήσαμε, δώσαμε λύσεις, τρέξαμε, αγωνιστήκαμε, προσπαθήσαμε.
Με λύσεις σε θέματα αγροτικής οδοποιίας, πλατειών, ύδρευσης, άρδευσης, παιδικών χαρών, ζητημάτων καθημερινότητας, σχολικών μονάδων, συντηρήσεων δημοτικών κτηρίων, αναπλάσεων, ο Δήμος Τρικκαίων στάθηκε δίπλα στους συνδημότες.

Και στο Μεγαλοχώρι και στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, η έγνοια του Δήμου ήταν να βελτιώνεται η κατάσταση, να γίνονται παρεμβάσεις και να μη μένουν στην… τρίτη ταχύτητα τα χωριά.
Εξάλλου ο Δήμος Τρικκαίων, είναι πλέον πρότυπο για όλη την Ελλάδα, είναι ο Δήμος που δίνει παραδείγματα, με τις καινοτομίες και τις πρωτοποριακές δράσεις.
Τα στελέχη της «Επανεκκίνησης» παρέστησαν και στις δύο συγκεντρώσεις, αποδεικνύοντας και πάλι ότι το πρόγραμμα που εκπονήθηκε εδώ και μήνες, προσφέρει λύσεις σε ζητήματα που ανακύπτουν.

Και στις συζητήσεις τόνιζαν ότι οι συνδυασμοί που συγκροτήθηκαν στο «παρά δύο» των προθεσμιών, που δεν έχουν καν παρουσιάσει ένα βασικό πρόγραμμα, ακόμη και δύο ημέρες πριν τις εκλογές,  δεν προσφέρουν στους συμπολίτες ή στον Δήμο.
Ο Δήμος Τρικκαίων πάει μπροστά, με πρόγραμμα, όραμα και κοστολογημένα έργα. Ο σχεδιασμός υλοποιείται, οι δράσεις για τη βελτίωση της ζωής στα χωριά είναι συνεχείς.
Τα Τρίκαλα, το Μεγαλοχώρι, το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο δίνουν στον Δήμαρχο Τρικκαίων τη δύναμη να διοικήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά, με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή!