Παραμένοντας συνεπείς στις απόψεις τους και πάντα με αμείωτη την μαχητικότητα τους, κάτοικοι της Μεσοχώρας Τρικάλων που εναντιώνονται στα έργα, παρά το κρύο και το ψιλόβροχο περίμεναν υπομονετικά τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να εμφανιστεί στο χωριό τους. 

Ωστόσο, μάταια, αφού η αλλαγή του προγράμματός του με την ματαίωση της επίσκεψής του στο ορεινό χωριό της Πίνδου, που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το πολυθρύλητο φράγμα, ήταν μια πραγματικότητα κι όχι μια fake διαρροή, προκειμένου ο πρωθυπουργός να παραπλανήσει τους κατοίκους της Μεσοχώρας, αποφεύγοντας έτσι τις αντιδράσεις τους. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν με ένα παράπονο ίσως, σε σελίδα τους στο facebook απ΄όπου και η σχετική φωτογραφία τους, οι λιγοστοί αλλά πάντα αγωνιστικοί Μεσοχωρίτες, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσοχώρας, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κατακλυζομένων Μεσοχώρας "Ο Αχελώος" και μέλη του, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ήταν παρόντες στο φράγμα  για κάθε ενδεχόμενο, αλλά ο Πρωθυπουργός τελικά δεν μας τίμησε...

Για να δούμε την επόμενη φορά και άραγε πώς θα είναι αυτήν! 

trikalaenimerosi.gr