Στους ναούς των Τρικάλων θα τελεστεί το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021 η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. 

Η Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών έχει προγραμματίσει την τέλεση δύο Ακολουθιών, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους πιστούς να προσέρχονται στους ναούς, λόγω των περιορισμών κατά του κορωνοϊού. 

Η τέλεση των διπλών Ακολουθιών των Χαιρετισμών γίνεται μόνο σε όλους τους Ενοριακούς Ναούς της πόλεως των Τρικάλων.

Η πρώτη Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται στις 5:00 και η δεύτερη στις 7:00 το απόγευμα, ενώ στα χωριά της επαρχίας η Ακολουθία των Χαιρετισμών θα τελείται στις 7:00 το απόγευμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, κ.Χρυσόστομος, την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 4:30 το απόγευμα θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου.

Η Ακολουθία των Β΄Χαιρετισμών θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά. 

Στις 7:.00 της ίδιας ημέρας, θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων.

Η Ακολουθία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Μητρόπολης στο youtube.

trikalaenimerosi.gr