Καιρό είχαν να καθίσουν στην ίδια παρέα, χωρίς τον πειθαναγκασμό του πρωτοκόλλου, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης. Συνέβη το Σάββατο σε ταβέρνα των Τρικάλων και μάλιστα στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν ο βουλευτής Κώστας Σκρέκας και ο πρώην δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος. Οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες ήταν ...απλοί πολίτες.

Σε κάτι τέτοιες παρέες όμως βγαίνουν και οι ειδήσεις. Ο Μιχαλάκης ξακαθάρισε ότι με το νέο νόμο Σκουρλέτη για την Αυτοδιοίκηση, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στο περιφερειάρχη να επιλέγει για τοπικό αντιπεριφερειάρχη όποιον εκείνος θέλει από τους εκλεγμένους συμβούλους του (όπως γίνεται με τους αντιδημάρχους), δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος. Το τόνισε δε με έμφαση “εγώ αντιδήμαρχος δεν γίνομαι”...

Μάλιστα δεν απέκλεισε την προοπτική, αν οι εθνικές εκλογές διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας, να είναι υποψήφιος βουλευτής καθώς, όπως εκτίμησε, παύει να έχει κώλυμα εκλογιμότητας.

Αν, πάλι, δεν αλλάξει κάτι στην εκλογή των αξιωματούχων της Περιφέρειας, δεν το αποκλείει να είναι ξανά υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον Αγοραστό.

Διαλέγετε και παίρνετε…

Κ.Τ.