Σειρά επαφών θα έχει το επόμενο χρονικό διάστημα η γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου τόσο με αυτοδιοικητικά στελέχη όσο και με ενδιαφερόμενους για τη στελέχωση του εθνικού ψηφοδελτίου, όπως δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές, γίνονται και βολιδοσκοπήσεις και συναντήσεις. Σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών, μιλάω τακτικά και με τον κ. Κρεμμύδα, αλλά και με τους υπόλοιπους Δήμους. Συγκεκριμένα, για το θέμα του Δήμου Τρικκαίων το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε με όλα τα στελέχη μας, φυσικά και με τον κ. Κρεμμύδα κατά πρώτο λόγο, καθώς ο ίδιος συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες που θα κάνουμε.

Σε επίπεδο κόμματος δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν. Ο επόμενος υποψήφιος δήμαρχος έχει δικαίωμα να συνεργαστεί με τους πάντες. Έχουμε σαν κόμμα συγκεκριμένη στάση και θέση, αυτή της αυτόνομης πορείας, και σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Ο υποψήφιος δήμαρχος προφανώς θα κάνει τις κινήσεις του, και θα εκτιμήσει ποιους θα βάλει στα ψηφοδέλτια του.