Μια υπέροχη ημέρα θα είναι η Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα. 

Ο ουρανός θα είναι πεντακάθαρος από το πρωί μέχρι και την δύση του ηλίου, έτσι ώστε η λιακάδα να επικρατήσει καθόλη την διάρκεια της ημέρας. 

Η Τρίτη στα Τρίκαλα θα ξεκινήσει με σχετικό κρύο, αφού τις πρωινές ώρες το θερμόμετρο θα δείξει τους 6 βαθμούς Κελσίου, με τους βορειοδυτικούς ανέμους έως και 3 μποφόρ να εντείνουν την αίσθηση του κρύου.

Ωστόσο, στην συνέχεια με την εξασθένισή τους η ημέρα θα είναι αρκετά ζεστή και γλυκιά, καθώς η θερμοκρασία θα ανέβει για να φτάσει το μεσημέρι στους 18 βαθμούς Κελσίου. 

____________

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, στα νότια και στο Ιόνιο Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 19, στην Ήπειρο από -1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 20, στα νησιά του Βόρειοι και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 4 έως 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 6 μποφόρ, και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr