Με καλό καιρό θα περάσει η Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 στα Τρίκαλα. 

Η ημέρα προβλέπεται με καθαρό ουρανό και αρκετή ηλιοφάνεια, με τους ασθενείς βοριάδες να επιτρέπουν την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τα χαμηλά επίπεδα της υγρασίας. 

Το θερμόμετρο, αν και το πρωί θα κυμανθεί για άλλη μια ημέρα σε χαμηλά επίπεδα, ξεκινώντας την πορεία του από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου, το μεσημέρι θα καταφέρει να ανέβει στους 14 βαθμούς. Ωστόσο, και πάλι το βράδυ το κρύο θα είναι έντονο με την πτώση της θερμοκρασίας. 

_____________

Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα υπάρχει στην Πελοπόννησο και στην Κεντρική Στερεά. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -7 έως 9 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 13, στη Θεσσαλία, στην Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο από 0 έως 13, στην Ήπειρο από -2 έως 13, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 3 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 12, στις Κυκλάδες από 4 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 12 και στη Κρήτη από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις έως το πρωί αλλά και το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: meteo.gr