Στην «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ μίλησε ο Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας.  Στάθηκε στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, ενώ για ακόμη μια φορά τόνισε ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να παρέμβει παντού, ακόμη και στη Δικαιοσύνη. «Φαίνεται» είπε «πως υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια της Κυβέρνησης να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη και επιβεβαιώθηκε από τη δήλωση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ ο οποίος έσπευσε να προκαταβάλει απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες».
Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Κ. Σκρέκας σημείωσε ότι «η θέση του κόμματός μας είναι δεδομένη, διαγωνισμός από την Ανεξάρτητη Αρχή, από το ΕΣΡ, διαφάνεια και πλουραλισμός. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πλουραλισμό όταν από εφτά άδειες τις μειώνουμε σε τέσσερις.
Ο κ. Κ. Σκρέκας ζήτησε για ακόμη μια φορά από την Κυβέρνηση «να σοβαρευτεί και να δει τα προβλήματα του κόσμου. Αντί να ανησυχούμε για τους καναλάρχες, να ανησυχούμε για την ανεργία που εκτοξεύεται, για την οικονομία που ασφυκτιά και για το γεγονός ότι ενώ στην Ευρώπη βρέχει λεφτά ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του κρατάνε ομπρέλα». Τέλος όσον αφορά την παρουσία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο κ. Κ. Σκρέκας είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει συγκεκριμένα στη ΔΕΘ, δεν θα μοιράσει υποσχέσεις, αλλά ότι πει θα είναι κοστολογημένο».