Στο καστ της νέας κωμικής σειράς που ετοιμάζει ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha, συγκαταλέγεται και η Τρικαλινή ηθοποιός Μελίνα Βαμπούλα. 

Η νεαρή ηθοποιός με λαμπρές σπουδές στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θέατρου και παίζοντας σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις, βρίσκεται τώρα δίπλα σε πολύ γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς, που θα βλέπουμε στην μικρή οθόνη την νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη της φορά, καθώς συμμετέχει στην πολύ επιτυχημένη και αξιολογότατη σειρά της ΕΡΤ "Τα καλύτερά μας χρόνια". 

Οι ετοιμασίες της νέας κωμικής σειράς του Alpha έχουν ξεκινήσει, με τους ηθοποιούς να έχουν πάρει στα χέρια τους το σενάριο για να ακολουθήσουν στην συνέχεια τα γυρίσματα. 

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στους συντελεστές έγινε λίγες ημέρες πριν, την Τρίτη 29 Ιουνίου, μέσα σε ευχάριστο και χαλαρό κλίμα με πολλά γέλια από τους σπαρταριστούς διαλόγους.  

Η ιστορία της νέας σειράς του Alpha

Η Ρωξάνη Ταβουλαρέα, μια γυναίκα στα πενήντα της χρόνια, καλείται να κάνει… επανεκκίνηση στη ζωή της. Τρία παιδιά, δυο νύφες και ένας γαμπρός θα την δυσκολέψουν αρκετά. Ένας ερωτοχτυπημένος ανταγωνιστής, ο περίφημος Θωμάς Παπαπέτρου θα βρεθεί και πάλι στο δρόμο της.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Έλλη, η κολλητή της φίλη είναι πλέον ζευγάρι με τον παλιό της έρωτα, τον Δημήτρη. Πόσα πια ν’ αντέξει κανείς;

Το σενάριο υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ομάδα σεναριογράφων. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος είναι ο επικεφαλής της σκηνοθετικής ομάδας.

Πρωταγωνιστούν οι: Παναγιώτα Βλαντή, Μάριος Αθανασίου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δήμητρα Σιγάλα, Φωτεινή Ντεμίρη, Παρθένα Χοροζίδου, Άννα Μενενάκου, Δημήτρης Παπαδάτος, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Μελίνα Βαμπούλα, Αναστάσης Κολοβός, Αντώνης Γιαννακός, Βασίλης Γιακουμάρος, Ελευθερία Πάλλα, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Πχιεχόβιακ, Τζίνα Ράπτη, Μαρθίλια Σβάρνα και στο ρόλο της Ελευθερίας Ταβουλαρέα η Βίλμα Τσακίρη.

Η νέα κωμική σειρά είναι βασισμένη στο format «La Suegra» της Caracol, που μεταφράζεται ως «Πεθερά», αλλά χωρίς ακόμα στον Alpha να έχουν αποφασίσει πώς θα ονομαστεί στη χώρα μας. Η παραγωγή είναι της Tanweer Productions.

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Σεπτέμβριο και θα προβάλλεται τουλάχιστον τρεις ημέρες τη βδομάδα. 

Μ.Σ. trikalaenimerosi.gr