Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ Τρικάλων την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου παρουσία της Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ Έλενας Ράπτη.
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "η κ. Ράπτη στην ομιλία της αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την θερμή υποδοχή,ανέφερε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ναι πολύ σύντομα μια θλιβερή ανάμνηση στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.
Έκανε λόγο για επίτευξη επτά βασικών στόχων μόλις η ΝΔ γίνει κυβέρνηση: την κοινωνία των ευκαιριών, την αύξηση και επιβράβευση της παραγωγικότητας, το λειτουργικό πολιτικό σύστημα, την σύγχρονη παιδεία, το κράτος δικαίου, την συμμετοχή και την συναπόφαση σε Ευρωπαική Ένωση και ΝΑΤΟ και το ασφαλές περιβάλλον της οικονομικής σταθερότητας.
Επεσήμανε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την κακή για την χώρα συμφωνία των Πρεσπών όποτε και αν έρθει στην Βουλή.
Στην συνεδρίαση εκτός από το προεδρείο, τα μέλη της ΝΟΔΕ ,των προέδρων των ΔΗΜΤΟ, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι π. Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάνννης και Μιχάλης Ταμήλος, το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ Γιώργος Βράντζας, ο τομεάρχης του κόμματος Νίκος Καρδούλας, οι πολιτευτές Θανάσης Λιούτας και Δέσποινα Λασπά, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, αυτοδιοικητικοί, φίλοι του κόμματος κ α."