Σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ του νομού Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Νίκος Καρδούλας αναφέρει τα εξής:
"1. Μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες:
•    Στα χιλιάδες μέλη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Τρικάλων για τη συμμετοχή και τη συμπεριφορά τους στις εσωκομματικές εκλογές, η προσέλευση των οποίων ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, φθάνοντας στο καταπληκτικό ποσοστό του 44%.
•    Στους συνεργάτες μου στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και συγκεκριμένα στον Αναπληρωτή Πρόεδρο Δημήτρη Βασταρούχα και στα μέλη Αντώνη Μηλιώτη, Βούλα Σιώμου και Αλεξάνδρα Λούκουρου, για την άψογη συνεργασία και για την επιτυχή διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια, υπερβάλοντας εαυτόν.
•    Στους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Εφορευτικών Επιτροπών και ιδιαίτερα στους Μπάμπη Βασταρούχα, Νίκο Λύχο, Χρήστο Παπαβασιλείου και Ντίνο Κοτρώνη, για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών και για την εποικοδομητική συνεργασία μας.
•    Στους υποψήφιους των εσωκομματικών εκλογών εκλεγμένους ή μη, για το υψηλό επίπεδο πολιτικής που τους διέκρινε, για τον δίκαιο αγώνα που έδωσαν και για την άρτια συνεργασία μας.
•    Στη ΝΟΔΕ Τρικάλων για την υλικοτεχνική βοήθεια που παρείχε στις εφορευτικές επιτροπές.
•    Τέλος ένα θερμό ευχαριστώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού Τρικάλων για την πολύτιμη στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και στο ρεκόρ συμμετοχής των μελών.
2. Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών έδωσε ένα ποιοτικό άλμα στην πολιτική ζωή της περιοχής και έστειλε το μήνυμα ότι η επιδίωξη για μία ΝΔ πολυσυλλεκτική, ανοιχτή, με ισότιμη αντιμετώπιση των μελών της και ταυτόχρονα πιο ευέλικτη, καθώς και η προσπάθεια για τη μετεξέλιξή της σε ένα σύγχρονο, συμμετοχικό και  ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα, ξεκίνησε ήδη να υλοποιείται."