Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επιστημονικών εκδηλώσεων για το 2019 ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργανώνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 09.00-15.00, επιστημονική ημερίδα προσθετικής στον συνεδριακό χώρο του ΑΝΑΝΤΙ City Resort με ομιλήτρια τη διακεκριμένη συντοπίτισσα οδοντίατρο, Επίκουρη καθηγήτρια του τομέα προσθετικής της Οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ κ. Όλγα Νάκα.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα:

(Μερικές Οδοντοστοιχίες και υγιές περιοδόντιο μπορούν να συνυπάρξουν;

Διλήμματα στο σχεδιασμό θεραπείας και Εξωμυλικοί σύνδεσμοι ημιακριβείας: Η εναλλακτική πρόταση στην εξασφάλιση αισθητικής και λειτουργίας των Μερικών Οδοντοστοιχιών) στοχεύουν στην επικαιροποίηση των γνώσεων των συναδέλφων πάνω σε πρακτικές και προβληματισμούς της καθημερινότητας όλων στα ιατρεία.

Όπως πάντα απώτερος σκοπός είναι οι συνάδελφοι να διατηρήσουν ένα επιπέδο γνώσεων και δεξιοτήτων ικανών να εγγυηθούν οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους του νομού μας.

Και αυτή η επιστημονική εκδήλωση, όπως και οι προηγούμενες που έλαβαν χώρα μέσα στο έτος, είναι μοριοδοτούμενη ενταγμένη όντας στο πρόγραμμα της, υποχρεωτικής, Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Ένα πρόγραμμα που κατοχυρώνει, με πειστήρια, τόσο την προαναφερθείσα εξασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου γνώσεων και δεξιοτήτων προς όφελος της κοινωνίας όσο και το κύρος του Οδοντιατρικού επαγγέλματος.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρεία οδοντιατρικών «Tzekos Dental” και η εταιρεία φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων“Intermed”.