Έκθεση ιστορικού υλικού, διοργανώνει το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από  το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου , με θέμα: «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή».
Τα εγκαίνια της Έκθεσης, που θα στεγαστεί στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ  και θα λειτουργεί κάθε μέρα 10:00 π.μ.  8:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν την 11η Ιουνίου, στις  8 μ.μ., με ειδική εκδήλωση στην οποία ομιλητές θα είναι ο Φίλιππος Πετσάλνικος και  ο Νίκος  Α. Παπανδρέου και κατά την οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, όπως θα είναι και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Κείμενα, φωτογραφίες, αφίσες, αυθεντικά χειρόγραφα, ανέκδοτες φωτογραφίες, σημειώσεις και αποσπάσματα ομιλιών  και άλλο ανέκδοτο υλικό από τα αρχεία των Ιδρυμάτων Γεωργίου και Ανδρέα Παπανδρέου, θα διαμορφώσουν με την έκθεσή τους ένα ιστορικό παζλ μέσα από το οποίο θα αναδεικνύονται σημαντικοί σταθμοί της πρόσφατης ιστορίας της χώρας.
Εκτίθενται επίσης αποσπάσματα ομιλιών του για την οικονομία, την κοινωνία, την αποκέντρωση, την ισότητα, την παιδεία, που αναδεικνύουν το έργο των κυβερνήσεων του και δηλώσεις του για το δημόσιο χρέος