Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν.Τρικάλων έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, στην αίθουσα «Αίγλη» του Ξενοδοχείου Πανελλήνιον, ανάμεσα σε μέλη και φίλους του συλλόγου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και  Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος κ. Κοσμάς Αποστολίδης αναφέρθηκε στα 20 χρόνια δράσης που συμπληρώνονται φέτος για το σύλλογο και στη συνέχεια έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των δράσεων του 2015.
Εν συνεχεία βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα το μέλος του συλλόγου κ. Ευάγγελος Χ. Σαμαράς για τη διαχρονική του προσφορά στο σύλλογο.
Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν ο κ. Γεώργιος Τσίγκας ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Βασιλική Κάκλα, ο κ. Χρήστος Παπαπολύκαρπος εκπρόσωπος της αμφικτιονίας των καραγκούνηδων και του ΕΛΟΚ, ο κ. Αθανάσιος Φαλτάκας εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων και επίτιμο μέλος του συλλόγου, η κ. Ευαγγελία Γκρόπα εκπρόσωπος της ΦΛΟΓΑΣ Τρικάλων, η κ. Ευαγγελία Μπουντούρη υπεύθυνη τύπου και δημοσίων σχέσεων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων της Λεπτοκαρυάς, της Καλλιρόης, του Ορθοβουνίου και της Σωτήρας Τρικάλων.
Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κ. Ελένη Τσίγκα, η οποία έλαβε ως δώρο μια εικόνα της Παναγίας Σουμελά.
Η βραδιά έκλεισε με χορούς του Πόντου και της Μικράς Ασίας.