Εν όψει της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας (16 ως 22 Σεπτεμβρίου 2016) ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις στην πόλη για εναλλακτικό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά μας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων με αφορμή το θέμα της φετινής διοργάνωσης που είναι η «οικονομία», στηρίζει ενεργά αυτή την προσπάθεια και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν. Όπως αναφέρει στο σχετικό κάλεσμα: «Σας προτείνουμε λοιπόν να πραγματοποιήσετε ένα διήμερο προσφορών την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, που ολοκληρώνεται η εβδομάδα κινητικότητας. Παράλληλα, το βράδυ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης και για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε να παρατείνετε το ωράριο των καταστημάτων σας κατά μία ώρα (ως τις 22:00).
Θεωρούμε την εβδομάδα κινητικότητας ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για το μέλλον της πόλης, όσο και της αγοράς και για αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι θα πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας σε αυτή την προσπάθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων 2431076334 ή στο estrikala@yahoo.gr»