Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, καλεί τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους και τη νεολαία, την κοινωνική πλειοψηφία που στέκεται αλληλέγγυα στο δράμα των προσφύγων και δείχνει εμπράκτως την ανθρωπιά της, να συμμετέχει ενεργά και να στηρίξει το διήμερο εκδηλώσεων και δράσεων που διοργανώνεται στην πόλη μας 18-19.3., με την πρωτοβουλία του Συντονισμού για την αλληλεγγύη στους μετανάστες και την αντιπολεμική δράση.
Το πρόγραμμα του διημέρου αναλυτικά είναι το εξής:
-Την Παρασκευή 18.3 στις 8:00μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο: «ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-ΦΡΟΥΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Όχι στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό. Ανοικτά σύνορα», και ομιλητές τους:
-Παύλο Αντωνόπουλο, μέλος του Κέντρου Ερευνών της Ο.Λ.Μ.Ε. και του Συντονισμού για το Μεταναστευτικό- Προσφυγικό σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και συλλογικοτήτων,
-Κώστα Ήσυχο, μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε, υπεύθυνος του Τμήματος εξωτερικής πολιτικης της ΛΑ.Ε.,
-Κώστα Μιχαλάκη, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.Τρικάλων.
– Το Σάββατο 19.3. στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες κι εναντίωσης στον πόλεμο, τη νατοϊκή εμπλοκή και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και έκθεση φωτογραφίας για τους πρόσφυγες.