Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών μέσα από την ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι της στο You Tube: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΤΡΙΚΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΓΩΝ θα μεταδίδει σε ζωντανή σύνδεση από διαφόρους Ναούς της πόλεως και των χωρίων και Μονές Ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

-Σάββατο 20 Μαρτίου απόγευμα από 6:00 έως 7:00 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Ακολουθία Αρχιερατικού Εσπερινού Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

-Κυριακή 21 Μαρτίου (της Ορθοδοξίας) πρωί από 9:15 έως 11:00 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Η Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων θα γίνει εντός του Ιερού Ναού.

-Κυριακή 21 Μαρτίου απόγευμα από 6:00 έως 7:30 από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Ακολουθία του Β΄ Κατανυκτικού Εσπερινού Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

-Τετάρτη 24 Μαρτίου απόγευμα από 5:00 έως 6:00 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρογγίων Ακολουθία Αρχιερατικού Εσπερινού Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου (Μόνο ραδιοφωνική αναμετάδοση).

-Τετάρτη 24 Μαρτίου απόγευμα από 6:30 έως 8:30 από τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Όρθρος και Εσπερινή Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος του αντιγράφου της «Παναγίας της Δεξιάς».

-Πέμπτη 25 Μαρτίου το πρωί από 10:30 έως 11:00 Επίσημος Δοξολογία επί τη Εθνική Επετείω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου (Μόνο ραδιοφωνική αναμετάδοση).

-Παρασκευή 26 Μαρτίου το απόγευμα από 4:30 έως 6:00 από την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κορμπόβου Β΄ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο (Μόνο ραδιοφωνική αναμετάδοση).

-Παρασκευή 26 Μαρτίου το απόγευμα από 7:00 έως 8:30 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων Ακολουθία της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών.

Συντονιστείτε διαδικτυακά και ραδιοφωνικά για να παρακολουθήσετε τις Ιερές ακολουθίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ιερές ακολουθίες θα αναμεταδίδονται και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά.