Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς – κηδεμόνες, ότι την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00.

Αιτία, η πρόγνωση για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες τις πρώτες Ώρες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τους προϊσταμένους Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και αφορά σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια που λειτουργούν εντός του Δήμου Τρικκαίων.

Αντιθέτως, οι παιδικοί, βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Τρικκαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες στους υπόλοιπους δήμους του νομού Τρικάλων. 

Όπως ανακοινώνεται από τον Δήμο Μετεώρων, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας, αύριο Τρίτη 25/01/22 τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. 

Επίσης, σύμφωνα με σχετική απόφαση του δημάρχου Πύλης, από αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου σε όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Πύλης τα μαθήματα θα ξεκινούν από τις 10 το πρωί. 

Τέλος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Φαρκαδόνας, "λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της διασποράς του COVID-19, αποφασίστηκε από την Δημοτική αρχή του Δήμου Φαρκαδόνας η έναρξη λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας του Δήμου να γίνει στις 10:00 π.μ. για την Τρίτη 25 Ιανουάριου 2022.

Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και για όλους τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Φαρκαδόνας.