Ο Μύλος των Ξωτικών, αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, σε ημέρες λειτουργίας, επισκέπτες και έκταση, δικαίως αποκαλείται η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην Ελλάδα. Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο  μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον  « Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά  και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με  μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών... Μια νέα ιστορία  που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μια άλλη εποχή!
Κάποιοι ¨επισκέπτες¨, μόλις έμαθαν για τον Μύλο των Ξωτικών και τον θησαυρό  του Άη Βασίλη, αποφάσισαν πως πρέπει να κατακτήσουν το νησί του.
Πώς είναι άραγε οι πειρατές… Είναι όλοι άγριοι και τρομακτικοί , ή μήπως κάποιοι είναι φιλικοί και ευχάριστοι;
Ταξιδεύουν μήνες και είναι πολύ κουρασμένοι, πέρασαν από πολλά λιμάνια,  με τρικυμία και πολλές δυσκολίες, παρέα με παπαγάλους και μαιμούδες, για να προλάβουν στις 26 του Νοέμβρη να βρίσκονται στα Τρίκαλα.
Τα ξωτικά όμως το έμαθαν, προετοιμάζονται και κρύβουν καλά τον θησαυρό του Άη Βασίλη. Θα καταφέρουν άραγε οι πειρατές να τον βρουν;
Πηδήξτε λοιπόν στο κατάστρωμα και το ταξίδι αρχίζει!
Ο 6ος Μύλος των Ξωτικών ξεκινά… και θα σας συναρπάσει!