Μήνυμα νίκης, μήνυμα πρωτιάς, μήνυμα ισχυρής στήριξης στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου, έστειλαν το απόγευμα της Τετάρτης και τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε σε Πετρόπορο, Γεωργανάδες, Κλοκωτό, Κρήνη, Αχλαδοχώρι, Διάσελο και Πετρωτό, με την υποδοχή των κατοίκων να είναι ιδιαίτερα θερμή, θυμίζοντας άλλες εποχές.

Η έντονη επαγγελματική δραστηριότητα του Κωνσταντίνου στην περιοχή, έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις με τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας, καθώς γνωρίζουν ότι έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που μπορούν να εμπιστευτούν, έναν άνθρωπο που και την επομένη των εκλογών θα είναι δίπλα τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους, να αναλύσει τις θέσεις του Κινήματος για τον αγροτικό κόσμο και να δώσει ένα ξεκάθαρο στίγμα για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν την επόμενη μέρα.

Άνθρωπος των πράξεων ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, όλες αυτές τις ημέρες, τόσο στις περιοδείες του όσο και στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, έχει καταθέσει θέσεις και προτάσεις για σειρά θεμάτων. Κάτι, που λείπει σήμερα από την πολιτική ζωή του τόπου μας.