Τα κινητά τηλέφωνα ανεξάρτητα από την τεχνολογία που έχουν και τον τρόπο κατασκευής τους, χρειάζονται την προστασία που τους προσφέρουν τα διάφορα αξεσουάρ, τα οποία τα συνοδεύουν. Οι θήκες iPhone είναι απαραίτητες για όλα τα συγκεκριμένα μοντέλα, τα οποία ανήκουν σε μια κατηγορία με ιδιαίτερα αυξημένες πωλήσεις. Κυκλοφορούν στην αγορά σε μεγάλη γκάμα και με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο καθένας να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο γούστο του και ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Η Seawag Universal Αδιάβροχη Θήκη Πουγκί για Smartphones έως 5.7'' (SEAWAG_B1X) είναι μια αξιόπιστη επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σχετικά με την ασφάλεια του αγαπημένου τους κινητού τηλεφώνου.

Η universal θήκη Seawag είναι συμβατή με κάθε smartphone έως 5.7'', και σας εξασφαλίζει την πλήρη αδιάβροχη προστασία του, καθώς και την πλήρη λειτουργικότητά της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να το βγάλετε από τη θήκη.

Απολαύστε οποιαδήποτε αγαπημένη σας δραστηριότητα έχει να κάνει με θάλασσα και νερό γενικότερα (κολύμβηση, ψάρεμα, θαλάσσιο σκι, κλπ.), χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας smartphone, καθώς έχει δοκιμαστεί μέχρι και σε 25m βάθος. Έτσι μπορείτε να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές με φωτογραφίες και βίντεο, ακόμα και μέσα στο νερό, χωρίς βέβαια να αλλοιώνεται η καθαρότητα και η ευκρίνεια της κάμερας του κινητού σας.

Εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργικότητα της οθόνης αφής του, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεται στη θήκη.