Ζούμε σε μία εποχή που η τεχνολογία κάνει συνεχώς νέα βήματα προόδου, κυριαρχώντας στην καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων. Οι θήκες Huawei αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους διαθέτουν τέτοιες συσκευές. Μάλιστα, η ζήτηση τους σε παγκόσμιο επίπεδο είναι διαρκώς αυξανόμενη.

Η Book case Canvas - Huawei P8 Navy Blue/Brown είναι μία πολύ ποιοτική θήκη πορτοφόλι από ύφασμα τύπου jeans – canvas, που αγκαλιάζει το κινητό σας, ενώ αυτό «κουμπώνει» στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις όσο και περιφερειακά.

Έχει κομψά στριφώματα και επιπλέον θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ. Κυκλοφορεί στην αγορά σε Navy Blue χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, η οποία κλείνει με μαγνητάκι, ώστε να μένει κλειστό το κινητό ακόμα και σε περίπτωση πεσίματος.

Έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά για το Huawei P8 και παρέχει μέγιστη προστασία, δίνοντας ταυτόχρονα μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια στιγμή που το κινητό βρίσκεται στη θήκη, μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.