Όλα τα κινητά τηλέφωνα που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων χρειάζονται την απαραίτητη προστασία που τους προσφέρουν τα διάφορα συνοδευτικά αξεσουάρ. Το πιο αναγκαίο από αυτά είναι οι θήκες. Όσον αφορά τις θήκες Samsung, αυτές κυκλοφορούν σε μια ευρεία γκάμα στο εμπόριο και αποτελούν τη σίγουρη λύση για ασφάλεια και προστασία. Επιπλέον, προσφέρουν ένα ξεχωριστό προσωπικό στυλ σε κάθε χρήστη χάρη στον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό.

Η iJelly Metal Mercury - Samsung Galaxy A5 (A510 2016) Rose Gold είναι μια μοντέρνα θήκη. Διαθέτει ένα πολύ απαλό φινίρισμα, χαρίζοντάς τέλεια αίσθηση αφής όταν χρησιμοποιείτε το Samsung A510 2016.  Παρέχει προστασία οθόνης αφού διαθέτει 0.9mm αυξημένο χείλος περιμετρικά στην μπροστινή όψη και ταυτόχρονα, προστατεύει τον φακό της κάμερας με το 1.8mm αυξημένος χείλος περιμετρικά της κάμερας.

Με τη συγκεκριμένη θήκη θα μπορέσετε να προστατέψετε το αγαπημένο σας κινητό τηλέφωνο και να το διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα σαν καινούργιο. Χάρη στον ειδικό της σχεδιασμό, δεν καλύπτει τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου και με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της συσκευής.

Πρόκειται για μια πολύ λεπτή και ελαφριά θήκη που έχει κατασκευαστεί ειδικά για το Samsung A510 2016. Προστατεύει τη συσκευή από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα, είτε αυτά αφορούν το πέσιμο στο έδαφος είτε την επαφή με άλλες επιφάνειες. Έχει ειδική εγκοπή στην περιοχή της κάμερας. Το χρώμα της (rose gold) είναι ιδιαίτερα αγαπητό από τις γυναίκες.