Όλα τα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, χρειάζονται την απαραίτητη προστασία που προσφέρουν τα διάφορα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Το πιο αναγκαίο από αυτά είναι οι θήκες. Όσον αφορά τις θήκες Samsung, αυτές υπάρχουν σε μια ευρεία γκάμα στην αγορά και αποτελούν τη σίγουρη λύση για προστασία. Επιπλέον, προσφέρουν ένα ξεχωριστό προσωπικό στυλ σε κάθε χρήστη.

Η Fancy Diary Mercury - Samsung Galaxy J100 J1 Mint/Navy είναι μια μοντέρνα θήκη για κινητά τηλέφωνα, η οποία έχει κατασκευαστεί από συνθετικό δέρμα εξωτερικά για μέγιστη αντοχή. Ακόμη, έχει βελούδινη εσωτερική επένδυση για την απόλυτη φροντίδα του κινητού τηλεφώνου. Η ενσωματωμένη TPU θήκη στο εσωτερικό πίσω μέρος της επιτρέπει την άψογη εφαρμογή του κινητού πάνω σε αυτήν, διατηρώντας το σταθερό με ασφάλεια.

Παράλληλα, επιτρέπει την πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της συσκευής χωρίς να υπάρχει το παραμικρό εμπόδιο. Στα θετικά της στοιχεία, συγκαταλέγεται το γεγονός πως μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα λειτουργικό stand με πολλαπλές γωνίες θέαση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαβάζετε ηλεκτρονικά βιβλία ή να περιηγείστε στο διαδίκτυο ξεκούραστα, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και σε οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεστε.

Ανήκει στην κατηγορία Flip Diary Sonata. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν μία θήκη, η οποία θα προσφέρει απόλυτη προστασία στο κινητό τους τηλέφωνο και επιπλέον, θα είναι κομψή και στυλάτη. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή τόσο στις μικρές, όσο και στις μεγαλύτερες ηλικίες.