Σε ένα μοναδικό, όμορφο περιβάλλον, ιδανική όαση δροσιάς για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού, θα λειτουργήσει και φέτος ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος στον Μύλο Ματσόπουλο, στην πόλη των Τρικάλων.

Ο δημοτικός κινηματογράφος λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση του κοινού από το 2003. Σε συνδυασμό με τον Μύλο, το αγιόκλημα και το γιασεμί, που κυριαρχούν στο χώρο, η ξύλινη πέργκολα που κατασκευάστηκε εκ νέου και το αναψυκτήριο, συνθέτουν ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Ο κινηματογράφος φέτος, τη θερινή σεζόν 2020, σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, θα λειτουργήσει σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Πολιτισμού.

Έτσι, η πληρότητα δεν θα υπερβαίνει το 75%, οπότε αναπροσαρμόστηκε η διάταξη των θέσεων.

Ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος των Τρικάλων είναι ψηφιακός. Με το εξαιρετικά φθηνό εισιτήριο των 5 και 4 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, ανέργους και πολύτεκνους, οι φετινές προβολές που θα ξεκινούν στις 21:45 υπόσχονται όμορφα θερινά βράδια.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Σοφία Αλεστά, τονίζει πως οι ταινίες θα είναι επιλεγμένες, της φετινής παραγωγής από όλα τα κινηματογραφικά είδη: κωμωδίες, περιπέτειες κοινωνικά, κομεντί, φαντασίας.

Σίγουρα, και φέτος μετά τα 17 χρόνια λειτουργίας, τονίζει η κ. Αλεστά ο δημοτικός κινηματογράφος θα αποτελέσει και φέτος έναν μοναδικό κινηματογραφικό προορισμό, σε ένα ιδανικό περιβάλλον δροσιάς και ηρεμίας.

Απ. Ζώης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)