Mία ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος «ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ» για 8η συνεχή χρονιά, οργανώνοντας το Δ.Σ. του Συλλόγου την «Γιορτή Καλαμποκιού» στον όμορφο αύλιο  χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βησσαρίωνος.
Στον σχεδόν κατάμεστο από κόσμο χώρο της εκδήλωσης άρχισε την ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Σουλιώτη καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και του επίσημους ευχαριστώντας τους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γιορτή Καλαμποκιού.
Ακολούθησε χαιρετισμός του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνος κ. Γεωργίου Τριχιά, καθώς και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Κων/νου Μπαλατσούκα, που μετέφερε τους χαιρετισμούς του δημάρχου Κων/νου Μαράβα δίνοντας συγχρόνως συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την ωραία εκδήλωση που οργάνωσαν. Σαν Δήμος Πύλης θα είμαστε πάντα κοντά στους Πολιτιστικούς Συλλόγους βοηθώντας τους στο μέτρο του δυνατού στις δύσκολες οικονομικές εποχές που περνάμε.
Κατόπιν παρουσιάστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου και του «Ασκληπιού» Τρικάλων που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, αλλά και λαϊκούς.


Να σημειώσουμε ότι κατά την είσοδο των επισκεπτών στον χώρο της εκδήλωσης προσφέροντα διάφορα εδέσματα δωρεάν με βάση το καλαμπόκι. Αμέσως άρχισε χορός με πολύ κέφι που εξελίχτηκε  σε ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες, υπό τον ήχο της δημοτικής και λαϊκής ορχήστρας με τον Απόστολο Μπουραζάνα (κλαρίνο), Λεωνίδα Πλαστάρα (πλήκτρα), Γιώργο Ρέπο (κιθάρα), Δημήτρη Αγνάτο (μπουζούκι). Λευτέρη Σκορτσιανίτη (βιολί), Έλενα Διογένους (τραγούδι), Φώτη Τσιγαρίδα (τραγούδι).
Παραβρέθηκαν ο Εφημέριος της Ενορίας του Αγίου Βησσαρίωνος Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Πανάγος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνος κ. Γεώργιο Τριχιά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης κ, Αθανάσιος Γιαννοτάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος κ. Παύλος Μπόμπορας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κ. Ευαγγελία Βαμπούλα, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παράμερου κ. Ηλίας Αναγνώστου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παλαιομονάστηρου κ. Δήμητρα Παλλαντζά.