Ατυχής αποδείχτηκε η ιδέα γνωστού Τρικαλινού πολιτευτή να σταματήσει με το αυτοκίνητό του, την Παρασκευή το απόγευμα, σε χωριό του Δήμου Πύλης, καθ΄όδόν προς την εορτάζουσα Αγία Κυριακή στη Νεράϊδα. Στη θέση του συνοδηγού συνεπέβαινε Τρικαλινός αιρετός της αυτοδιοίκησης.

Φτάνοντας στο καφενείο του χωριού, και αφού χαιρέτησε εγκαρδίως τους λιγοστούς θαμώνες στην αυλή, άκουσε τον καταστηματάρχη να τον καλεί μιλώντας του στον ενικό, να τα πούνε οι δυο τους στο εσωτερικό του μαγαζιού.

Η πόρτα έκλεισε και οι πρώτες δυνατές φωνές του μαγαζάτορα άρχισαν να μετατρέπονται σε ...ουρλιαχτά.

-“Που είναι τα λεφτά, ρε! Περιμένω δέκα χρόνια να μου τα δώσεις. Θέλω τώρα αμέσως να μου φέρεις τις 30.000 ευρώ που μου χρωστάς!”.

- Ξέρεις, τα έχει δώσει ο συνεταίρος μου στον συνεταίρο σου…

-” Σε ποιόν τα λές αυτά ρε… Ο δικός μου συνεταίρος έφυγε από τη ζωή το 2014 με αυτόν τον καημό”.

- Θα σου δείξω και απόδειξη…

- “Αποδείξεις μπορείς να φτιάξεις όσες θες τώρα που δεν ζει ο άλλος. Εγώ από κάτι τέτοιους σαν εσένα πήρα τα βουνά…”

Στην αυλή του καφενείου και στα γύρω σπίτια δεν πίστευαν στα αυτιά τους, ενώ, την ίδια στιγμή, ο αιρετός συνοδός του πολιτευτή προσπαθούσε με χαρακτηριστική ψυχραιμία να διαχειριστεί το κλίμα στο προαύλιο συνιστώντας, “αφήστε τους, θα τα βρουν…”.

Για την ιστορία, ο καταστηματάρχης είναι πρώην ιδιοκτήτης επιχείρησης στα Τρίκαλα και προμηθευτής, για αρκετά χρόνια, σε εταιρείες του πολιτευτή.

Η υπόθεση φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια...

Κ.Τ.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου