Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας». Αναλυτικά:
ΟΙ 100 ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ 
Ο ήρωας της παράστασης (Δημήτρης Φραγκιόγλου) μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα. Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα.
Τετάρτη 15 Μαρτίου
Έναρξη  : 21:30
Είσοδος : 6 ευρώ
GEORGE GAKIS acoustic tribute to the BEATLES 
Ο Γιώργος Γάκης σε ένα ακουστικό tribute στους Beatles!
Πέμπτη 16 Μαρτίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 6 ευρώ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ 
«Τα καλύτερα μας… κινηματογραφικά χρόνια»
Αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από αγαπημένες ασπρόμαυρες και έγχρωμες ελληνικές ταινίες που όλοι έχουμε δει και έχουμε αγαπήσει. Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι :Γιώργος Μπαμπαλιάρης, Δημήτρης Παδιός, Κάλυ Παπαδιά.Παίζουν οι μουσικοί:Βασίλης Μητσιάκης (μπουζούκι), Στέργιος Παππάς (μπάσο), Γιάννης Τζανόπουλος (τύμπανα), Κώστας Χριστόπουλος (κιθάρες-φωνητικά).
Παρασκευή 17 Μαρτίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 5
ΖΩΡΖ ΠΙΛΑΛΙ
Έχει ενσωματώσει μοναδικά στο στιλ του τους μουσικούς δρόμους και τις τεχνικές παιξίματος των παλιών ρεμπετών αλλά και των μουσικών του μπλουζ του αμερικανικού Νότου. Ο Ζώρζ, ο καλλιτέχνης με το επιλήψιμο χιούμορ, διηγείται ιστορίες κοσμοπολίτικες, επαρχιώτικες, ροκ εντ ρολ, ιστορίες σκυλάδικες, της ξέρας και της άπνοιας! Εις τη φιλολογική χοροεσπερίδα μας, θα αναγνωστούν κείμενα της ημετέρας σκηνής, ιατροδικαστικά δοκίμια, των επιφανέστερων Ιατροφιλοσόφων, καθώς και θαυμαστάς Historias, που δύνανται να εξάψουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού.
Σάββατο 18 Μαρτίου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : ταμείο 10 ευρώ (προπώληση 7 ευρώ Δισκορυχείον καρανάσιου 5)
ΜΥΘΙ ΜΥΘΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 
Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με τη Μαρία Κατσανούλη την τελευταία Κυριακή του μήνα (εκτός τριημέρων) στις 12:00 το μεσημέρι στον Μανδραγόρα ένα εργαστήριο για παιδιά 5 ετών και άνω με ιστορίες που απολαμβάνουν πολύ συχνά και οι μεγάλοι.
Κυριακή 19 Μαρτίου
Έναρξη : 12:00
Είσοδος: 3€/άτομο
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754