Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας». Αναλυτικά:
OPERA CHAOTIQUE 
Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους.
Παρασκευή 12 Μαϊου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 7 ευρώ
ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΥΣΑΛΗΣ 
Ο τραγουδοποιός Πάνος Μπούσαλης, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του κατάθεση με τίτλο Σεμπρεβίβα . Στη βραδιά θα ακουστούν ζωντανά τραγούδια του δίσκου καθώς και αγαπημένα γνωστά τραγούδια από την καλή Ελληνική μουσική και από μεγάλους συνθέτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ως ερμηνευτής (Ξαρχάκος , Λεοντής, Κόκοτος) μαζί με τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι και πιο σύγχρονων δημιουργών (Πέριδης, Αλκίνοος Ιωαννίδης (συμμετείχε στον πρώτο δίσκο του Πάνου Μπούσαλη), Χαϊνηδες κ.α Συμμετέχουν η Κωνσταντία Λάσκου (πιάνο- τραγούδι) και ο Αποστόλης Σακκάς (Μπουζούκι). Επιμέλεια προγράμματος : Βέρα Βασιλείου - Πέτσα.
Σάββατο 13 Μαϊου
Έναρξη  : 22:30
Είσοδος : 7 ευρώ
Ο ΑΥΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΛΝ 
«Ο Αυλητής του Χάμελν» είναι ένα περιπετειώδες κλασσικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που επιχειρεί να διασκεδάσει και να προβληματίσει το θεατή σχετικά με το διαχρονικό ζήτημα της χαμένης αθωότητας.
Επί σκηνής θα βρίσκονται ένας ηθοποιός και δύο μουσικοί για να ταξιδέψουν το κοινό σ’ έναν μαγικό κόσμο μυστηρίου και φαντασίας. Όχημα τους, η ζωντανή μουσική, το θέατρο σκιών και η συνεχής εναλλαγή ρόλων.
Kυριακή 14 Μαϊου
Έναρξη  : 19:00
Είσοδος : 7 ευρώ
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754