ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ (Imam Baildi) Πέμπτη 26 Οκτωβρίου

Η Ρένα Μόρφη , τραγουδίστρια των Imam Baildi μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή ζωντανά στα Τρίκαλα Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον νέο της δίσκο, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν. Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό, τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.Μία ανεπανάληπτη βραδιά που θυμούνται πολλά χωρίς όμως να θυμίζουν τίποτα!ΠΡΟΣΟΧΗ : Κρατείστε το μακριά απ´ τους "εγώ ακούω μόνο ξένα"!

Έναρξη  : 22:00

Είσοδος : 7 ευρώ

 

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

Μετά από μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία και ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι η Μελίνα Κανά ξεκινάει δυναμικά τον φετινό της χειμώνα.

Συνοδοιπόροι της ο Πάνος Παπαϊωάννου, ο συνθέτης και κιθαρίστας Χρυσόστομος Καραντωνίου και μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Η Μελίνα, με την παρουσία και την ερμηνευτική της δεινότητα έχει καταξιωθεί στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Γνωστοί κι αγαπημένοι δημιουργοί όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Παντελής Θαλασσινός και πολλοί άλλοι, της έχουν εμπιστευτεί τα τραγούδια τους , τα οποία έχει απογειώσει φωνητικά.

Έναρξη  : 22:30

Είσοδος : 10 ευρώ

ΧΟΕΣ ΝΗΦΑΛΙΕΣ Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Οι Χοές Νηφάλιες είναι μια μουσική παρέα η οποία αποτελείται από μουσικούς με διαφορετικές καταβολές αλλά με σημείο συνάντησης τον ελληνικό ήχο.

Τραγούδια τα οποία έχουν την βάση τους σε ρυθμούς και μελωδίες της ελληνικής μουσικής παράδοσης, αλλά και ροκ στοιχεία συνθέτουν το πρόγραμμά του σχήματος

Το συγκρότημα αποτελούν oi:

Βαγγέλης Ζαχαράκης (Φωνή, λαούτο, κιθάρα)

Χάρης Καραμπέρης (φωνή),

Δημήτρης Λατσάρας (κιθάρα),

Ερνέστος Λούκας (Κιθάρα, φλογέρα),

Αλέξανδρος Σκουλής (ούτι, φλάουτο) και

Στέργιος Χάτος (κρουστά)

Νάσια Κρανιά(φωνή)

Έναρξη  : 22:00

Είσοδος : 5 ευρώ