Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του «Μετέωρα Τέχνης 2017», ο Μπάμπης Στόκας και η Βίκυ Καρατζόγλου θα βρίσκονται στην πόλη μας την Πέμπτη 27 Ιουλίου για μια αξέχαστη μουσική συναυλία.
"Μ´αγγίζεις και χαμογελάς": στίχος από τη νέα επιτυχία του Μπάμπη Στόκα, "Υπομονή" της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου  Σαμπάνη. Τέσσερις λέξεις, που θα μπορούσαν να περιγράψουν την αισιοδοξία και την τρυφερότητα που χαρακτηρίζει τη συνάντηση του Μπάμπη και της Βίκυς.
Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους ‘Ελληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τη  Βίκυ Καρατζόγλου, την πιο φωτεινή, γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, από τους Πυξ Λαξ, μέχρι τα τραγούδια του από τις "Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας".
Η Βίκυ Καρατζόγλου μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδιού "Το Όνειρο" και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, έχει την τιμή να συνεργαστεί με τον Μπάμπη και να αποκτήσει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία.
Μαζί τους οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης- Ενορχηστρώσεις/Πλήκτρα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν, Δημήτρης Καρασούλος-Ηλεκτρική Κιθάρα, Αλέξης Αποστολάκης-Τύμπανα, Σταμάτης Σταματάκης – Μπάσo.
Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 & ώρα 22:00
Αύλειος χώρος πρώην ΚΕΓΕ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Διοργάνωση: Δήμος Καλαμπάκας