Ανακοινώθηκε από το μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας όπου ξεχωρίζει η παρουσία του Κώστα Τουρνά. Αναλυτικά:
-ROADKILLSODA 
Το rock'n'roll / stoner κουαρτέτο από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, δημιουργήθηκε το 2011 και από τότε δεν έχει σταματήσει να περιοδεύει. Η Πανευρωπαϊκή περιοδεία τους για το 2017 τους φέρνει τον Ιανουάριο στην Ελλάδα όπου θα πραγματοποιήσουν μία mini ελληνική περιοδεία, με σκοπό όχι να αποδείξουν το γιατί αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ανερχόμενα ονόματα του ευρωπαϊκού stoner rock ήχου.
Τρίτη 24 Ιανουαρίου
Doors open : 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ 
Η Απογείωση on tour είναι το νέο project που θα μας παρουσιάσει ο Απόστολος Φωτιάδης μαζί με τους φίλους και συνεργάτες του μουσικούς στα Τρίκαλα Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ξεχωριστό live με διαφορετικά και ιδιαίτερα κομμάτια που έρχονται να μας ταξιδέψουν…να μας απογειώσουν.
Παρασκευή 27 Ιανουαρίου
Έναρξη : 22:00
Είσοδος : 5 ευρώ
-ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ 
Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια. Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστείστην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Στίς εμφανίσεις του γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του, που διαρκεί περίπου 2.30 ώρες.
Σάββατο 28 Ιανουαρίου
Έναρξη : 22:30
Είσοδος : 12 ευρώ (Προπώληση 10 ευρώ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ καρανάσιου 5)
-ΜΥΘΙ ΜΥΘΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Κυριακή 29 Ιανουαρίου
Αφήγηση λαϊκών παραμυθιών με τη Μαρία Κατσανούλη την τελευταία Κυριακή του μήνα (εκτός τριημέρων) στις 12:00 το μεσημέρι στον Μανδραγόρα ένα εργαστήριο για παιδιά 5 ετών και άνω με ιστορίες που απολαμβάνουν πολύ συχνά και οι μεγάλοι
Κυριακή 29 Ιανουαρίου
Έναρξη : 12:00
Είσοδος: 3€/άτομο
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ μουσικό στέκι
Στρατηγού Σαράφη 12 / 1ος όροφος / Τρίκαλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 697 758 0754