Η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Παράρτημα Τρικάλων παρέδωσε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ένα Κινητό Μαγειρείο  Στρατιωτικού τύπου  στην Ιερά Μονή  Αγίου Γεωργίου Αύρας Καλαμπάκας.
Το Παραπάνω κινητό μαγειρείο μας παραχώρησε δωρεάν το ΓΕΣ κατόπιν ενεργειών του Παραρτήματος και της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων.
Μετά από επίπονες προσπάθειες για την ανακατασκευή του, καθώς παρελήφθη ως άχρηστο, ανακατασκευάστηκε και λειτουργεί με ξύλο και υγραέριο. Ο φούρνος του επενδύθηκε με INOX και έχει πλέον τη δυνατότητα να μαγειρέψει έως και 400 μερίδες φαγητό.
Η Ένωση ευχαριστεί:
"Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως  Σταγών & Μετεώρων  κ.κ Σεραφείμ, για την συγκατάθεσή του να παραληφθεί από το ΓΕΣ, να ανακατασκευαστεί & να παραχωρηθεί στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αύρας. 
Το ΓΕΣ για την δωρεάν παραχώρησή του.
Τον συνάδελφο και μέλος μας, Τχη ε.α Κων/νο  Ακράτο, ο οποίος αφιλοκερδώς και δαπανώντας αρκετό χρόνο ανέλαβε και έφερε σε πέρας την ανακατασκευή.
Σύντομα και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί θα γίνουν τα εγκαίνια του κινητού μαγειρείου όπου θα παρασκευαστεί φαγητό και θα διανεμηθεί στους παρευρισκομένους.
Η Ι.Μ Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στο χωριό Αύρα Καλαμπάκας, όπου εδώ και τρία χρόνια με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και τη μεγάλη αγάπη του Αρχιμανδρίτη Δωρόθεου Τζεβελέκα, αρχίζει να παίρνει μορφή και έχει γίνει πλέον ένας χώρος Αγάπης, Λατρείας και  Φιλοξενίας.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τα  λόγια αγάπης από τον Σεβαστό μας Γέροντα Δωρόθεο
Κάθε Παρασκευή βράδυ τελείται ιερά Αγρυπνία  και  κάθε Κυριακή Θεία Λειτουργία".