Tους δήμους Φαρκαδόνας και Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη, προσκεκλημένη της τοπικής ΝΟΔΕ είχε επαφές με στελέχη, μέλη και φορείς του νομού.
Στη Φαρκαδόνα την υποδέχτηκε ο δήμαρχος της περιοχής κ. Θανάσης Μεριβάκης κάνοντάς της δώρο μια εικόνα της Παναγίας ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε στο δημαρχείο τέθηκαν αγροτικά θέματα που αφορούν την περιοχή (π.χ. καθυστέρηση αποζημιώσεων κ.α), Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, πολιτικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια το στέλεχος της Ν.Δ. μετέβη στο δημαρχείο της Καλαμπάκας όπου και την υποδέχτηκε ο δήμαρχος κ. Χρ. Σινάνης. Η κα. Κεφαλογιάννη αφού στάθηκε στο τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής που είναι τα Μετέωρα συμπλήρωσε ότι εκτός του τουριστικού προϊόντος θα πρέπει να προωθηθεί και ο πρωτογενής τομέας καθότι η περιοχή είναι πανέμορφη και συνάμα παράγει πολλά και σημαντικά προϊόντα τα οποία πρέπει να πάρουν τη θέση που τους ανήκει.
Ξεναγήθηκε στο Γραφείο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου και στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΙΜ Αγίου Στεφάνου Μετεώρων.
Την πρώην υπουργό συνόδευσαν ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κ. Σκρέκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μιχ. Μπαγιώτης, ο αντιπεριφερειάρχηςΤρικάλων κ. Χρ. Μιχαλάκης όπως επίσης πρώην βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.